Skip to content

Over ons

Over Brasserie Oud Loenen

Al 4 jaar pachten wij met trots de horeca van ‘Old Course Loenen’ de mooiste plek van Loenen aan de Vecht, met weids uitzicht over de golfbaan, de weilanden en het Amsterdams-Rijnkanaal. De huiselijke, sfeervolle Brasserie biedt plaats voor ongeveer 50 personen. Een ideale plek voor lunch of diner met uw familie, vrienden, zakelijke gasten of gezellig na uw rondje golf.

Onze keuken maakt uitsluitend gebruik van pure en eerlijke producten. Wilt u genieten van een lekkere salade, burger, een simpele pasta een lekker drie gangen menu, het is bij ons allemaal mogelijk. De hoofdgerechten worden geserveerd zonder bordgarnituur. Door u de keus te laten welke bijgerechten u wel of niet wenst te gebruiken voorkomen we dat goede producten worden weggegooid.

Heeft u speciale wensen? laat het ons gerust weten. Kortom, alle reden om gezellig en ontspannen te komen genieten bij Brasserie Oud Loenen.

Wie zijn wij

Göran Gitsels

Chef-kok - eigenaar

In 1996 ben ik begonnen met mijn horeca opleiding aan de Berkhoff in Amsterdam. Daarna ben ik doorgestroomd naar de hotelschool in Amsterdam en heb daar mijn opleiding horeca-management afgerond. Zowel tijdens als na mijn studie ben ik werkzaam geweest in verschillende horeca bedrijven waaronder Holland casino Amsterdam en de Amsterdam Arena. Tijdens mijn opleiding ben ik benaderd om in de keuken te gaan werken bij Golfclub Almeerderhout waar ik 10 jaar werkzaam ben geweest en mijn passie voor de keuken heb ontwikkeld. Na 10 jaar golfclub Almeerderhout was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik gaan werken bij de koninklijke watersport vereniging in Loosdrecht. Met al deze ervaringen bij verenigingen kreeg ik in 2016 de kans om als ondernemer van Brasserie oud Loenen bij vereniging golfclub Old course Loenen te beginnen, waar ik mijn droom van een eigen Brasserie heb kunnen verwezenlijken.

Susan Gitsels

Gastvrouw – eigenaar

Het mooie van de horeca vind ik om mensen een leuke en gezellige dag of avond te verzorgen. Mijn opleiding in de zorg komt hierdoor dan ook goed van pas. In 2006 ben ik gaan werken bij golfclub Almeerderhout waar ik Göran heb leren kennen. Omdat Göran de kans kreeg bij de Koninklijke watersport vereniging in Loosdrecht te gaan werken zijn we naar Loosdrecht verhuisd, en ben ik als oproepkracht in de Lokale Horeca gaan werken. Hierdoor kon ik ook meer thuis zijn bij onze twee dochters Zoë en Gwyneth. Nu hebben we samen een Brasserie waar ik vol passie en trots u welkom heet.   

Kom snel langs